• Gratis levering in Nederland v.a. € 50,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

Paletti Engels

Paletti is een zelfstandig werk spel dat zo duidelijk en eenvoudig is, dat de leerlingen er snel zelf mee aan de slag kunnen. Bij elke opdracht hoort een gekleurde steen (met of zonder gat) die in de uitsparing bij het juiste antwoord wordt gelegd. Bij de antwoorden komt de kleur van de steen overeen met de kleur aan de rand van de achterzijde van de opdrachtkaart. De stenen met een gat horen bij de gekleurde randen met een onderbreking. De goede antwoorden zijn gemakkelijk te herkennen.

De mapjes van Paletti hebben elk een eigen symbool en een niveau-aanduiding, zodat Paletti groepsoverschrijdend gebruikt kan worden. Deze is ook terug te vinden op iedere opdrachtkaart.

Paletti kan gebruikt worden voor herhaling en verdieping van de leerstof. Paletti is uitstekend geschikt voor zelfstandig en gedifferentieerd werken aansluitend bij de capaciteiten van de leerling. Paletti is ingedeeld in niveaus en niet specifiek in jaar groepen. Het is dus zeer breed inzetbaar voor de hele basisschool.

Paletti is het leukste zelfcorrigerende spel.

Horen, zien en... spreken! Op zijn geheel eigen, aantrekkelijke wijze biedt Paletti de leerlingen deze uitdaging. In thema's stoeien leerlingen met de Engelse taal door te luisteren naar de CD en het zelfstandig of in samenspel verwerken van de opdrachtkaarten. Learning by playing and doing!