• Gratis levering in Nederland v.a. € 100,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

Vanaf vrijdag 19 juli tot maandag 5 augustus is ons magazijn gesloten in verband met een verbouwing. Wij leveren weer vanaf maandag 5 augustus. Bedankt voor uw begrip. Team-Bekius wenst u een hele fijne zomervakantie!

Sterrenwerk Engels

Met Sterrenwerk Engels wordt het leren van de engelse taal een fantastische uitdaging! Deze serie is bedoeld voor de kinderen die het snel en goed begrijpen, er wordt veel aandacht besteed aan het uitdagen en stimuleren van de leerling. Er wordt op zoveel mogelijk verschillende manieren aan kinderen de gelegenheid aangeboden om de taal te beluisteren en spreken, maar ook te lezen en schrijven. De leerkracht moet daarbij kunnen putten uit een grote hoeveelheid materiaal, waarmee zelfstandig gewerkt kan worden. Dat laatste aspect doet recht aan verschillen in tempo, interesse en vaardigheid bij de kinderen.

Sterrenwerk Engels is direct toepasbaar in de klas, ongeacht de gebruikte methodes. De kinderen kunnen er zelfstandig mee aan de slag. En met behulp van de antwoordboeken kan het werk door de docent of de kinderen zelf snel worden gecontroleerd. De boekjes hebben een overzichtelijke inhoud en de kinderen zijn er niet eindeloos mee bezig, voordat ze een boekje af hebben.