• Gratis levering in Nederland v.a. € 100,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

Gigo Learning Lab 2-15+

Gigo Learning Lab is een doorlopende leerlijn voor wetenschap en techniek van 2-14+. Deze leerlijn bestaat uit 16 verschillende sets voor zelfstandig werken. De opbouw is dat er 4 onderzoeksactiviteiten zijn om kennis van technische begrippen te leren om dan via een ontwerpvraag deze kennis toe te passen bij de ontwerpopdracht. Via de app Gigo Smartmanual, dat gratis te downloaden is kan via een tablet of smartphone de bouwvoorbeelden ingeladen worden en kun je via de tablet of smartphone je modellen in 3-D bouwen en draaien en van alle kanten bekijken.

De leerlijn "Creatieve wereld" bestaat uit 4 verschillende sets voor de onderbouw. Per set zijn er 30 verschillende onderzoeks- en ontwerpopdrachten. De thema’s zijn: Wonderlijke wereld, Kleine artiest, Attractiepark en Plezier met kubus. Iedere opdracht duurt ongeveer 30-40 minuten.

De leerlijn voor de midden en bovenbouw "Wetenschappelijk experiment" bestaat uit 10 verschillende sets met, per set, 20 verschillende opdrachten van 40 minuten per les. De technische thema’s zijn: Kracht & eenvoudige machines, Beweging & mechaniek, Elektriciteit & stroomkring, Elektromagnetisme & motor, Gas & pneumatiek, Windenergie, Lichtenergie & zonne-energie, Vloeistof& hydraulica, Chemische reactie batterij en optische apparaten.

De leerlijn voor de bovenbouw en onderbouw VO "Technologie ontdekken" bestaat uit 2 verschillende sets met 20 lessen van 50 minuten per set. De thema’s zijn: Robot & remote control en Gyroscoop.