Geweldige actie

Geweldige actie

Profiteer nu

Ontvang tijdelijk bij uw bestelling (vanaf 20 euro) een leuke attentie. Motiveer kinderen met een beloningssticker of laat ze prachtige stoepversieringen maken!

Bekijk nu »
  • Gratis levering in Nederland v.a. € 50,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

Wij staan voor u klaar

Door de uitbraak en verspreiding van het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt bepaalde maatregelen te treffen. De gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Levering

Ook in deze moeilijke tijd staan wij voor u klaar en blijven gewoon bestellingen uitleveren. Een groot deel van de artikelen uit ons assortiment zijn voldoende voorradig, echter bij uitzonderingen kan de levertijd een aantal dagen langer zijn. Indien u uw bestelling voor een bepaalde datum wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

Klantenservice

Uiteraard staan wij u graag telefonisch te woord tijdens kantooruren en beantwoorden wij zo spoedig mogelijk al uw vragen via e-mail of het contactformilier op onze website.

Bezorging

Om verspreiding van het virus te voorkomen hebben ook onze bezorgdiensten maatregelen getroffen. Dit kan inhouden dat er contactloos wordt bezorgd en voor bevestiging van ontvangst met de laatste 3 tekens van uw legitimatie wordt getekend.

Namens het team van Bekius Schoolmaterialen, wensen wij u veel sterkte en beterschap toe tijdens deze moeilijke periode.

Terug naar het overzicht