• Gratis levering in Nederland v.a. € 100,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

Vanaf vrijdag 19 juli tot maandag 5 augustus is ons magazijn gesloten in verband met een verbouwing. Wij leveren weer vanaf maandag 5 augustus. Bedankt voor uw begrip. Team-Bekius wenst u een hele fijne zomervakantie!

Bij de les

Dit is de nieuwe serie Bij de les. De serie bestaat uit dertig oefenboeken waarmee de leerlingen eindeloos kunnen oefenen op alle deelgebieden van rekenen, taal, spelling en lezen. Voor groep 3 t/m 8.

In elk oefenboek staat één van de zeven basisvaardigheden centraal, waardoor leerlingen heel gericht oefenen met datgene dat ze moeilijk vinden.

Elk werkboek begint met heldere instructies en ieder hoofdstuk begint met een korte uitleg van de oefeningen. De oefeningen zijn no-nonsense van opzet, op elke pagina wordt doelgericht geoefend. Dit zorgt er ook voor dat oudere leerlingen basisstof op een lager niveau kunnen oefenen, zonder dat het kinderachtig aanvoelt. En juist die solide basisvaardigheden zorgen op de lange termijn voor leersucces.

Als leerkracht hoef je niet te helpen, alles wijst zichzelf. En de oplossingen staan achterin. Dus de leerlingen kunnen er lekker zelfstandig mee aan de slag. Of het nu om werkwoordspelling, rekenen met breuken of oefenen met metriek gaat, voor elk leerdoel is er een boekje.

Meer informatie
Toegevoegd aan winkelmand.