Gratis Caramba

Bij besteding vanaf: € 50,00

Een gratis caramba!

Dit spel ontvangt u tijdelijk gratis bij bestellingen boven de 50,- euro! Deze wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd.

Bekijk nu »
  • Gratis levering in Nederland v.a. € 50,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

NT2, praat mee!

NT2, praat mee! is ontwikkeld om kinderen een start te laten maken in de Nederlandse taal. Uniek aan deze serie is de Voorlezer; een 'sprekende' pen die de woorden hardop voorleest. Met NT2, praat mee! werken je leerlingen toe naar ERK-niveau A1.

Voor wie is NT2, praat mee! geschikt?

NT2, praat mee! richt zich vooral op leerlingen die de Nederlandse taal niet vaardig zijn, en op verschillende momenten instromen in een schooljaar en groep. Deze nieuwkomers volgen onderwijs in taalklassen en basisgroepen en doen dit begeleid en zelfstandig, op school en thuis. NT2, praat mee! sluit aan bij het ERK-niveau A1.

Auditieve ondersteuning met de Voorlezer

Met het leer-luisterboek van NT2, praat mee! en de auditieve ondersteuning d.m.v. de Voorlezer kunnen leerlingen zich vanaf het eerste moment al luisterend een basiswoordenschat eigen maken. De Voorlezer is een 'sprekende' pen, die elk aangestipt woord (en/of het bijbehorende plaatje) hardop voorleest. De leerlingen kunnen op een aantal posters en grote plaatjes met de pen op ontdekkingsreis gaan en luisteren naar wat de pen vertelt. Hierdoor bieden de materialen vooral ook uitkomst voor kinderen die nog niet kunnen lezen: de woordenschat wordt auditief aangeboden.