Slimme Kleuter Kist

Daar er bijzonder veel vraag is naar materiaal t.b.v. 'slimme' kleuters hebben wij speciaal voor de onderbouw een prachtige kist samengesteld met een diversiteit aan materialen. In de kist zitten materialen t.b.v. ruimtelijke vorming, logisch denken en bouwen.

Availability: In voorraad

€ 419,00

Gratis verzonden binnen Nederland!

Productbeschrijving

Daar er bijzonder veel vraag is naar materiaal t.b.v. 'slimme' kleuters hebben wij speciaal voor de onderbouw een prachtige kist samengesteld met een diversiteit aan materialen. In de kist zitten materialen t.b.v. ruimtelijke vorming, logisch denken en bouwen.

Hieronder vindt u het complete aanbod van materialen wat er in de kist aanwezig is:

Inhoud

Archelino

In het leuke denkspel Archelino is het jouw taak om ervoor te zorgen dat alle dieren ontsnappen aan een grote overstroming. Door goed nadenken en slim te combineren lukt het je om plaats te maken in de boot!

Castle Logix

In het spel Castle Logix van Smart Games combeer je logica, fijne motoriek en ruimtelijk inzicht om de mooiste kastelen te bouwen. Een superleuk logisch logisch denkspel dat al gespeeld kan worden door kinderen vanaf 3 jaar.

Chicken Shuffle

Schuif de puzzelstukken van Chicken Shuffle tot dat alle eieren bedekt worden door kippen, maar let op dat er geen kip bovenop een ander dier komt te zitten. Een leuke schuifpuzzel met maar liefst 48 opdrachten!

Colour Code

Met het spel Colour Code van Smart Games is het de bedoeling om aan de hand van de opdrachtkaart de doorzichtige vormen in de juiste volgorde op elkaar neer te leggen. Het is specifiek ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat 100 opdrachten.

IQ Puzzler Pro

Ontdek verschillende vormen breinbrekers in 1 spel! Het nieuwe IQ Puzzler Pro van Smart Games stelt je 120 opdrachten voor in 3 verschillende spelvormen, zowel 2D als 3D.

Katamino Duo

Katamino Duo is het populaire spel Katamino speciaal voor twee personen. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk de op de kaart aangegeven figuren te vormen. Ontwerp zoveel mogelijk figuren uit de honderden miljoenen mogelijke combinaties.

Laser Maze Junior

Laserdoolhof met spiegels en straalsplitsers. Richt de laserstraal op de raketten zodat ze veilig kunnen terugkeren naar de Aarde! Het is een hele uitdaging maar met een beetje hersengymnastiek ontsteek je de raketten!

Logeo ratio

Dit bijzondere Logeo spel bestaat uit een prachtig spelbord van massief beukenhout, negen houten speelelementen (drie basisvormen, drie kleuren). Bij dit spel gaat het om waarnemen, concentratie en overzicht.

Max de Kat

Max de kat is een spannend strategiespel voor kinderen van alle leeftijden. Ze overleggen met elkaar: Welk diertje brengen we als eerste thuis? Wanneer krijgt Max wat lekkers? En wat vind je ervan als Max tóch een diertje weet te pakken?

Nikitin 8 Logische volgorde

De 24 kleurrijk bedrukte houten blokken worden van eenvoudige tot pretentieuze patronen gerangschikt. Stap voor stap wordt hierbij de moeilijkheidsgraad verhoogd. Nikitin 8 is een uitstekend logica- en geheugentraining voor jong en oud!

Penguins on Ice

In het spel Penguins on ice van Smart Games bevinden vijf pinguïns zich op glad ijs. Kan jij ervoor zorgen dat ze op de juiste plaats terechtkomen? Dit leuke spel bevat maar liefst 80 opdrachten.

Robot Turtles

Robot Turtles, het nieuwste spel van Thinkfun voor de jongste programmeurs! Met Robot Turtles leren kinderen vanaf 4 jaar de eerste stappen van het programmeren.

Roosterfiguren dieren 1

De eenvoudige en aantrekkelijke oefeningen in deze kopieermap met dieren in roosters vereisen nauwkeurig kijken en oriënteren in een tweedimensionale ruimte.

Stapelgekke Speed Cups

Stapelgekke Speed Cups is een concentratie-, reactie- en behendigheidsspel voor het hele gezin. Speed Cups heeft zeer eenvoudige spelregels, waardoor het snel te leren is. Leuk voor families met kinderen, maar ook voor studenten en veelspelers die iets luchtigs tussendoor willen doen.

TomTect - 420 delig

120 houten plankjes, 125 smal en 175 breed, welke door middel van koppelelementen aan elkaar vast gemaakt dienen te worden. Middels deze constructies kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en mooie technische bouwwerken in elkaar zetten.


Specificaties

Bestelnummer BEK4209

Waarom Schoolmaterialen.nl?