• Gratis levering in Nederland v.a. € 50,-*
  • Alle schoolboeken per stuk leverbaar
  • Voor school en thuis

Real English

Met de lesmethode Real English voor groep 5 tot en met 8 hebben je leerlingen lol in de Engelse les. De ‘fun’ van Real English zit in leuke strips, cartoons, liedjes, variatie op het digibord en herkenbare thema’s. De lessen zijn gestructureerd en gevarieerd. Met de combinatie van leren en plezier stimuleer je jouw leerlingen om in het Engels te communiceren.

Cartoons: leuk en functioneel

De stripfiguren Croc en Bunny nemen je leerlingen mee via strips, in opdrachten en verrassende activiteiten zoals een quiz of kwartet. Ze ondersteunen leerlingen bij het oefenen van leesvaardigheid en zorgen voor herkenbaarheid. Ook bekende helden als Asterix & Obelix en Suske & Wiske brengen een leerzame lach in de klas.

Herkenbare thema’s

Groep 5 en 6 starten met tien herkenbare thema’s. Deze komen terug in groep 7 en 8. Jouw leerlingen herkennen zich snel in de thema’s. Dat maakt hen enthousiast en actief.

“De thema’s staan heel dicht bij de kinderen. Daardoor hoef je weinig moeite te doen om het thema te laten spreken. Nu hoef je alleen met Engels aan de slag en ben je echt met je vak bezig. En als leerkracht kun je al je creativiteit kwijt, omdat je alle kanten uit kunt met de thema’s.”