Bestelling retourneren

U kunt een artikel retourneren door gebruik te maken van het retourformulier. Om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen raden wij aan om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Download formulier

Stuur het artikel binnen 14 dagen (incl. alle accessoires behorende bij het artikel) en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele, onbeschadigde verpakking, met de kopie-factuur en een zo volledig mogelijk ingevuld retourformulier retour. Voor meer informatie hierover zie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Uiterlijk 14 dagen nadat u hebt aangegeven van uw koop te willen afzien, betalen we u terug, tenzij u het artikel nog niet retour hebt gestuurd.

Een brievenbus. Als het pakket door een brievenbus past, dan kun je het verzenden via brievenbuspost. Je verzendt dan zonder Track & Trace code en je kunt de bestelling niet volgen.

PostNL afhaalpunt. U ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee u de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging totdat u bericht krijgt dat de retourzending goed door ons ontvangen is.