Levertijden

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Staat uw bestelling al meer dan twee werkdagen op 'Voltooid'? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

In uw account kunt u zien wanneer welke artikelen verzonden zijn. Zijn alle artikelen op dezelfde dag verzonden, maar heeft u ze niet allemaal ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

We houden u op de hoogte via e-mail. U kunt de bestelling ook volgen via uw account. Ga daarvoor naar 'mijn account' en vervolgens ‘Overzicht bestellingen’. Hier vindt u een overzicht van al uw geplaatste bestellingen en de status hiervan.

In behandeling

Wij zijn druk bezig uw bestelling te verzamelen en in te pakken.

Voltooid

Uw bestelling staat klaar om verzonden te worden, u ontvangt een e-mail met de verwachte leverdatum.

Bestellingen vanaf € 50,- of meer verzenden we gratis. Voor bestellingen onder € 50,- betaalt u € 3,95 / € 4,50 / € 5,75 verzendkosten afhankelijk van het gewicht en grootte van het pakket.

Verzending buiten Nederland

Wilt u de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland? Kijk dan in onderstaande tabel voor de juiste tarieven.

Land Tarief
België, Duitsland en Luxemburg € 10,50

Staat uw land niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op.

Buiten de EU worden eventueel invoer- of douanerechten berekend.

  • De hoogte van dit bedrag wordt berekend door het land van bezorging.
  • Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten.
  • Als je wilt weten in hoeverre je deze kosten moet betalen, dien je contact op te nemen met de douane van het betreffende land.