Eduforce

Opdrachtposter Mijn droomhuis

Heb je er wel eens over nagedacht in wat voor huis je het liefst zou willen wonen? Op de werkbladen op deze poster mag de leerling helemaal zelf bedenken hoe het droomhuis eruit zou moeten zien, van binnen en van buiten.

Availability: In voorraad

€ 6,00 (1 exemplaar)
  • Koop 5 exemplaren voor € 5,39 per stuk.

Productbeschrijving

Maak je eigen poster over waar jij wilt wonen!

Heb je er wel eens over nagedachtin wat voor huis je het liefst zou willen wonen? Op de werkbladen op deze poster mag de leerling helemaal zelf bedenken hoe het droomhuis eruit zou moeten zien, van binnen en van buiten.

Je eigen droomhuis ontwerpen

Op deze poster gaat de leerling stapsgewijs een droomhuis ontwerpen, van A tot Z. Een leerzame en creatieve poster.

  • De buitenkant
  • De woonkamer
  • De slaapkamer
  • De keuken
  • De badkamer
  • Je eigen (slaap)kamer

Welke kleur of kleuren gebruik je in de woonkamer? Wat denk je dat het effect hiervan is op je woonkamer? Bedenk wat je allemaal doet in de badkamer en wat er dus in ieder geval aanwezig moet zijn in jouw badkamer. etc.

Doel

Deze educatieve poster bestaat uit inzicht-, kennis-, opzoek- en open ontwerpvragen. Deze mix van vragen vraagt verschillende vaardigheden van de leerling en zet in op hoog niveau. Open ontwerpopdrachten zetten met name (hoog)begaafde kinderen aan to creatief denken.

Afwisselende opdrachten

De poster wordt uiteindelijk als geheel gepresenteerd. Uitwerkopdrachten worden afgewisseld met tekenopdrachten. 24 uitgebreide opdrachten, voldoende voor 4 verrijkingsweken.


Specificaties

Bestelnummer BEK15323
Groep Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Aanbevolen leeftijd 8-12 jaar
Uitgever Eduforce
EAN / ISBN 9789491510571

Waarom Schoolmaterialen.nl?