ThinkFun

Laser Chess

Laser Chess is een strategisch spel voor twee spelers en combineert de ruimtelijke principes van schaken met de hoogtechnologische fun van laserstralen.

Availability: In voorraad

€ 49,95

Beschikbare Downloads

Productbeschrijving

Dit spel combineert lasers met klassieke strategie.

Laser Chess van Thinkfun is een strategisch spel voor twee spelers en combineert de ruimtelijke principes van schaken met de hoogtechnologische fun van laserstralen. De spelers verplaatsen afwisselend hun pionnen op het spelbord en beëindigen hun beurt door een laserstraal af te schieten met hun laser. De laserstraal gaat van spiegel naar spiegel en wanneer ze het spiegelloze oppervlak van een pion raakt, wordt deze onmiddellijk uit het spel gehaald. Wie de koning van zijn tegenspeler laat oplichten, wint het spel!

Van de makers van Rush Hour® en de uitvinder van Laser Maze™.

Inhoud: 26 speelstukken, waaronder twee lasers (inclusief batterijen), spelbord, spelregels.

Spelverloop:

  • 1. De blauwwitte speler verplaatst een Deflector en activeert vervolgens de Laser om een Verdediger van dezelfde kleur strategisch op te offeren.
  • 2. De grijsrode speler verplaatst een Deflector en activeert de Laser om de blauw witte Deflector van zijn tegenspeler te elimineren.
  • 3. De blauwwitte speler draait de Switch een kwartslag, activeert de Laser en wint wanneer de laserstraal vier keer reflecteert en de Koning raakt.

Specificaties

Bestelnummer BEK15235
Groep Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO
Aanbevolen leeftijd 8 +
Uitgever ThinkFun
EAN / ISBN 019275010348
Aantal spelers 2 spelers

Waarom Schoolmaterialen.nl?