K2 Publisher

3D Brick

Availability: In voorraad

€ 46,90

Productbeschrijving

Training in ruimtelijk inzicht met 3D-Brick

Het ruimtelijk waarnemen is in veel leer- en levensomstandigheden een belangrijke vereiste. Dat ze geoefend moet worden, merken veel volwassenen dikwijls zelf wanneer wij ons op een landkaart oriënteren of via een bouwtekening een meubelstuk in elkaar moeten zetten. Om ons bijvoorbeeld op een honderdveld te oriënteren stelt al grote eisen aan de ruimtelijke oriëntatie.

Het gebrek aan inzicht in het omgaan met getallen is niet zelden de oorzaak van een tekort aan ruimtelijk waarnemen en oefening van deze deskundigheid. Voor de voorbereiding en begeleiding bij het leren lezen en schrijven zijn ruimtelijke oefeningen belangrijk: links - rechts - oriëntatie, herkennen van staartletters, verwisselen van letters en getallen. Als de leerlingen voor de ruimtelijke waarneming een beter gevoel hebben gekregen dan kunnen ze er nauwkeuriger mee werken.

De map 3D-Brick bestaat uit 3 delen van elk 15 oefenbladen en kennen een opklimmende moeilijkheid. De eerste 5 bladen van elk deel introduceren de volgende 10 opdrachten op de voorzijde en op de achterzijde van elk blad staat de controlefiguur. Zo kan ieder, die de opdrachten maakt, ook de controle toepassen. De opdracht- en controlekant van het blad is in zwart gedrukt, de controlekant is voorzien van een sleutel.

Inhoud: In totaal bestaat de map uit 96 pagina’s, inclusief handleiding. De 3D-Brick map (formaat A4) is altijd inclusief één kist 3D-Brick.
Onderwerpen: Basisvaardigheden, Ergotherapie, Logisch denken, Motoriek, Psychomotoriek, Ruimtelijke waarneming, Tactiele waarneming, Visuele waarneming, Zelfstandig werken


Specificaties

Bestelnummer BEK14480
Groep Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7
Uitgever K2 Publisher

Waarom Schoolmaterialen.nl?